Bookmaker company mostbet nə dərəcədə etibarlıdı?

Темы, не попавшие в другие разделы
Ответить
iggora16

Bookmaker company mostbet nə dərəcədə etibarlıdı?

Сообщение iggora16 »

Salam uşaqlar mən mostbet haqqında araşdırma aparıram bookmaker company mostbet kimi tanınır nə dərəcədə etibarlıdı bu şirkət. Neçə ildi fəaliyyət göstərir lisenziyası varmı hansı ölkələrdə işləyir. Uzun müddətdi mərc edənlər varsa öz rəyini yazsın zəhmət olmasa pul çıxarmaq olurmu problem olurmu. Mən böyük məbləğlərlə oynamaq istəyirəm qorxuram itirim. Bir də mostbet haqqında mənfi rəylər oxumuşdum nə dərəcədə doğrudu onlar. Ətraflı məlumat verin zəhmət olmasa.
Ganduras

Re: Bookmaker company mostbet nə dərəcədə etibarlıdı?

Сообщение Ganduras »

Bookmaker company mostbet haqqında mən üç ildi istifadəçiyəm deyə bilərəm ki çox etibarlıdır. Platforma 2009-cu ildə yaranıb və Curaçao lisenziyası var 60-dan çox ölkədə fəaliyyət göstərir. Mən özüm də böyük məbləğlərlə oynamışam 5000 manat çıxarmışam heç problem olmayıb. Ən obyektiv məlumat üçün mən sənə məsləhət görürəm bookmaker company mostbet səfihəsinə baxasan orada həm lisenziya məlumatları həm də real istifadəçi rəyləri var. Mənfi rəylərə gəldikdə isə hər yerdə olduğu kimi bəzən texniki problemlər olur adamlar da dərhal mənfi yazır ama ümumilikdə mostbet etibarlıdır. Əsas odur ki qaydaları oxuyasan və təsdiq üçün sənədləri düzgün göndərəsən.
Ответить