Mobil brauzerdə oynamaq olmur, mostbet mobi nədir?

Темы, не попавшие в другие разделы
Ответить
JioJioss

Mobil brauzerdə oynamaq olmur, mostbet mobi nədir?

Сообщение JioJioss »

Əziz dostlar, mən əsasən telefonumdan oynayıram, kompüterə vaxtım olmur. Son vaxtlar mobil brauzerdə oynayarkən problemlər yaşayıram: səhifə gec açılır, oyunlar yavaş yüklənir, bəzən də tamamilə donur. Bir dostum dedi ki, "mostbet mobi" axtar, bəlkə kömək edər. Mənə maraqlıdır, bu "mostbet mobi" nədir? Ayrıca bir proqramdı, yoxsa mobil versiyaya keçid üçün xüsusi ünvandı? Əgər proqramdırsa, haradan təhlükəsiz yükləmək olar? Brauzerdə oynamaqdan daha yaxşıdı? Cavab verən hər kəsə minnətdar olacam. Rahat oyun üçün ən yaxşı həll yolunu axtarıram.
Egor Tereshin

Re: Mobil brauzerdə oynamaq olmur, mostbet mobi nədir?

Сообщение Egor Tereshin »

Salam, dostum, səni tam anlayıram, mobil brauzerdə oynamaq bəzən əsl işgəncəyə çevrilir. "Mostbet mobi" əslində saytın xüsusi olaraq mobil cihazlar üçün optimallaşdırılmış versiyasına aparan bir ünvandır. Yəni ayrıca proqram deyil, sadəcə mobil brauzerdə daha rahat açılan versiyadır. Amma mən sənə proqramı yükləməyi məsləhət görərəm, daha sürətli və stabildir. mostbet mobi ünvanına gir, orada həm proqramın linki, həm də mobil versiyaya keçid var. Proqramı yükləsən, bildirişləri dərhal alırsan, oyunlar donmur və trafikə qənaət edirsən. Mən özüm Android-də proqramdan istifadə edirəm, çox rahatdır, heç vaxt problem yaşamamışam. Quraşdırması da sadədir, APK faylı endir, icazə ver və qur. Bir də narahat olma, rəsmi saytdan endirsən, təhlükəsizdir. Sənə də tövsiyə edirəm, bir dəfə sına, peşman olmazsan.
Ответить